Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam
Professionele aanleg van krachtstroom Redactie, 8 januari 2024
Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van Nastronic.

Droomt u van een moment van ontspanning in uw eigen jacuzzi of sauna?Wilt u graag een oplaadpunt voor uw deur installeren nu u een elektrische auto heeft?Voor zowel een moment van ontspanning in uw eigen jacuzzi of sauna als het opladen van uw elektrische auto heeft u krachtstroom nodig.

Indien u uw apparaten wilt gaan gebruiken, moet u eerst krachtstroom laten aanleggen. Het aanleggen van krachtstroom is een zorgvuldige taak, en het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Voor een succesvolle installatie van krachtstroom is het altijd slim om een vakman in te schakelen.

Hoe wordt krachtstroom toegepast?

Voor apparaten met een hoger vermogen is krachtstroom van 380 volt nodig. Voorbeelden van apparaten die krachtstroom nodig hebben zijn warmtepompen, enkele elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's. In tegenstelling tot het gebruikelijke 230 volt, vereist krachtstroom een speciaal stopcontact met vier draden, waarop spanning staat.

Krachtstroom aanleggen: een professionele oplossing

Wanneer een professional krachtstroom in uw huis installeert, doorloopt hij verschillende stappen. Een monteur plaatst de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Als uw huis nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, moet deze mogelijk worden opgewaardeerd naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Om de 3-fasen hoofdschakelaar goed te laten functioneren, is het nodig om de aansluiting te verzwaren bij de netbeheerder. Bij het installeren van krachtstroom wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn. Wanneer er krachtstroom aangelegd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn.

Als u uw elektrische auto wilt opladen met krachtstroom, moet de kabel vaak naar buiten geleid worden. Ter bescherming van de kabel wordt vaak gekozen voor een ijzeren omhulsel, wat de kosten iets doet stijgen. Het is belangrijk om te benadrukken dat niet alle apparaten krachtstroom nodig hebben, afhankelijk van de eisen van uw apparatuur.

Vraagt u zich af of u een aanvraag moet doen?

Houd bij het inschakelen van een vakman voor het installeren van krachtstroom de volgende checklist in gedachten. Heeft u bepaalde apparaten die krachtstroom nodig hebben? Waar wilt u elk apparaat plaatsen?Hoe is uw elektrameterkast georganiseerd? In welk jaar is uw huis opgetrokken?

Het is van belang om een elektricien in te schakelen voor het correct installeren van krachtstroom. Het is van cruciaal belang om goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met een ervaren vakman voor een succesvolle installatie. Om een gedetailleerde offerte op maat te ontvangen, raden wij u aan contact op te nemen met een professionele elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1174

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.