Teamfoto Nastronic
Stroomstoring Schiedam Wij staan in Schiedam voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Stroomstoring Schiedam

Heeft u hinder van stroomuitval in Schiedam en heeft u snel hulp nodig? Onze deskundige elektriciens staan altijd klaar om direct actie te ondernemen bij spoedgevallen! Onze bekwame medewerkers hebben binnen een mum van tijd de reden van uw stroomstoring opgelost en aangepakt.

Weten wij als geen ander hoe vervelend het is om zonder stroom te zitten in huis. De koelkast functioneert niet, u kunt niet op de computer werken en misschien werkt de verwarming niet. Altijd zijn onze monteurs onderweg en staan ze in een oogwenk voor uw deur.

Heeft u acuut een elektricien nodig voor een stroomstoring in Schiedam? Bel snel 010 600 1174 om meteen een medewerker te spreken te krijgen. Dit zorgt ervoor dat u snel weer over de noodzakelijke voorzieningen in huis beschikt!

Elektra storing Schiedam snel verholpen

Als er een elektrische storing wordt gemeld in Schiedam, streven we ernaar deze snel op te lossen. Het is niet prettig als de stroom hapert, en dat beseffen wij bij Nastronic heel goed. Hoe korter de storing duurt, hoe sneller u weer bezig kunt zijn met uw eigen zaken.

Het is niet altijd mogelijk om elke storing direct op te lossen, dat is spijtig. Soms is de oorzaak van het probleem wat lastiger te achterhalen of het is plotseling veel drukker dan normaal. U kunt erop rekenen dat we al onze inspanningen richten op een snelle en goede hulpverlening.

Stekkerproef

Een stroomstoring en kortsluiting worden soms door elkaar gehaald. Hier zit het mankement niet in de stroomtoevoer of -verdeling. Vaak is een concreet apparaat de oorzaak van kortsluiting.

Kijk of er sprake is van kortsluiting en los dit zelf op door een stekkerproef te doen voor een snelle identificatie. Voer een stekkerproef uit om de oorzaak van het probleem te identificeren en isoleren. Meer weten over het uitvoeren van een stekkerproef? Klik hier voor de uitleg.

In Schiedam is Nastronic snel ter plaatse bij een stroomstoring.

Spoed storingsdienst Nastronic

Bij ons bedrijf hebben we een spoeddienst die specifiek gericht is op het verhelpen van storingen. Wanneer u Nastronic inschakelt, wordt de storing snel en adequaat opgelost door onze professionele storingsmonteurs. Met Nastronic wordt de storing prompt geïdentificeerd en verholpen.

Als het ons niet lukt om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Maak gebruik van ons netwerk van direct beschikbare elektriciens die direct kunnen inspringen om deze klus snel af te handelen. Geen twijfel mogelijk! Bel met spoed 010 600 1174 om direct geholpen te worden bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

De bron van stroomuitval in uw woning kan divers van aard zijn. Het is hierdoor vaak lastig om zelf achter de storing te komen en deze te verhelpen. Indien u snel en doeltreffend geholpen wil worden, is het verstandig om enkele zaken zelf te kunnen uitzoeken.

Het is verstandig om eerst een stekkerproef te doen. Om de groep weer in te schakelen, haalt u eerst alle stekkers uit het stopcontact in de uitgevallen groep. Na een succesvolle poging kunt u de stekkers een voor een weer in het stopcontact steken, totdat de groep uitvalt.

Mocht dit niet werken of als de stroom helemaal weg is? Controleer tevens of uw buren nog stroom hebben. Ligt het probleem bij de netbeheerder als uw buren ook kampen met stroomuitval?

Als de stroomstoring wordt veroorzaakt door de netbeheerder, kan een elektricien u helaas niet bijstaan. U kunt hier dan enkel een melding van maken door contact met de netbeheerder op te nemen. Geduldig afwachten is nu het devies totdat de stroomvoorziening hersteld is.

Laat Nastronic uw stroomuitval oplossen

Staat u thuis voor de uitdaging van een uitgevallen groep of zelfs een totale stroomstoring? Als het probleem niet veroorzaakt wordt door een aangesloten apparaat of de netbeheerder, dan staan de vakbekwame elektriciens van Nastronic direct voor u klaar. Onze bedreven elektriciens van Nastronic staan klaar om u onmiddellijk van dienst te zijn.

Onze storingsmonteurs zijn altijd snel ter plaatse om direct hulp te bieden in geval van nood. Bel gerust naar 010 600 1174 voor een snelle oplossing van uw stroomuitval. Wij sturen zo snel mogelijk een monteur naar u toe. U kunt ervan uitgaan dat u snel weer stroom in uw huis heeft.

Veel gestelde vragen

Na hoeveel tijd verliest een koelkast zijn kou bij stroomuitval?

De duur dat koelkasten koud blijven varieert sterk, maar de meeste blijven tussen de 12 en 24 uur koel. Voor optimale koeling van de koelkast is het aan te raden om deze zo min mogelijk te openen.

Tot wanneer zijn producten in de vriezer nog goed bevroren bij stroomuitval?

Producten die diepgevroren zijn, blijven ongeveer 24 uur voldoende bevroren in een vriezer die niet is aangesloten op stroom. Voor behoud van kou dient de vriezer niet geopend te worden.

Wat zijn de stappen die ik zelf kan zetten wanneer mijn huis getroffen wordt door stroomuitval?

Wanneer de stroom uitvalt, is het verstandig om eerst een stekkerproef uit te voeren. Kijk ook of u de schakelaar in de groepenkast omhoog kunt zetten en of uw buren electra hebben.

Nastronic staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1174

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.