Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Kortsluiting Schiedam

Moet er in uw huis een elektriciteitsgroep worden gerepareerd na kortsluiting? U zult waarschijnlijk snel willen dat dit wordt opgelost. Zonder elektriciteit de dag doorkomen is geen pretje.

Als u snel weer stroom nodig heeft, dan staat de storingsdienst van Nastronic paraat om te helpen. Als u hulp nodig heeft bij het verhelpen van het probleem, staan onze monteurs paraat. Heeft u direct een elektricien nodig? Bel naar 010 600 1174 en wij komen zo snel mogelijk ter plaatse.

Kortsluiting Schiedam snel verholpen

Een spoedige afhandeling van kortsluiting in Schiedam is cruciaal. Met name als het om vitale stroomgroepen gaat, zoals de keuken of de verwarming. Waarom nog dralen? Neem direct telefonisch contact op met Nastronic.

Wij zetten ons in om onze elektriciens direct voor u aan de slag te laten gaan met het opsporen en verhelpen van het probleem. Wij zorgen ervoor dat u niet lang zonder stroom hoeft te blijven zitten door onze storingsmonteurs altijd onderweg te hebben. Bij direct contact met ons op 010 600 1174, zoeken we meteen naar oplossingen voor u.

Mocht het door ons drukke schema niet lukken om snel te helpen, Een medewerker op de telefoon ondersteunt kosteloos bij het vinden van een oplossing! U mag er zeker van zijn dat alle stroomvoorzieningen zo snel mogelijk weer operationeel zullen zijn.

Stekkerproef

Wanneer er stroomuitval optreedt in een deel van de woning, kan een specifiek apparaat soms de boosdoener zijn. Voorkom kosten voor een elektricien en los het probleem meteen op door een stekkerproef te doen. Ontdek hier uitgebreid hoe dit proces precies verloopt.

Spoeddienst van Nastronic

Bij kortsluiting, stroomuitval en storingen kunt u altijd vertrouwen op de spoeddienst van Nastronic voor directe hulp. Wanneer zich spoedgevallen voordoen, zorgen onze onderweg zijnde monteurs voor de snelste service. Als we vanwege drukte niet op tijd aankomen, staat een medewerker u telefonisch bij om een passend alternatief te vinden.

Bel gerust naar 010 600 1174 om ons in te schakelen voor uw probleem. Indien er geen acute situatie is of telefonisch contactlastig is, kunt u een bericht plaatsen in het contactformulier. Reken op Nastronic voor het oplossen van technische problemen in de elektra.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Verscheidene problemen kunnen leiden tot kortsluiting in het elektrische circuit. Een van de vaker voorkomende oorzaken is bijvoorbeeld een defect apparaat dat ervoor zorgt dat de groep uitvalt. Door een stekkerproef uit te voeren, kunt u achterhalen welk apparaat defect is.

Ook overbelaste groepen kunnen leiden tot kortsluiting. Wanneer u meerdere apparaten tegelijkertijd op dezelfde groep aansluit, kan het stroomnetwerk overbelast raken en uitvallen. Een oplossing kan zijn om een van de apparaten aan te sluiten op een andere groep.

Veel gestelde vragen

Wat wordt bedoeld met kortsluiting?

Als de weerstand in een elektrisch circuit heel laag is, zal er kortsluiting optreden. Bij kortsluiting in huis kunnen meestal twee elektrische draden elkaar raken in een beschadigde kabel.

Waar is de bron van de kortsluiting te vinden?

Wanneer u natrekt welke groep is uitgevallen, kunt u vermoedelijk de ruimte identificeren waar de kortsluiting is ontstaan. Vervolgens is het mogelijk om een stekkerproef uit te voeren om het kapotte apparaat te vinden.

Kan kortsluiting de oorzaak zijn van brandgevaar?

Als er kortsluiting plaatsvindt, kan er flinke warmte ontstaan in de elektrische bedrading. Deze hitte is krachtig genoeg om nabijgelegen doek, papier of stof te laten ontvlammen.


Gerelateerde pagina's

Nastronic staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1174

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.