Teamfoto Nastronic
Groepenkast Schiedam Wij staan in Schiedam voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Groepenkast Schiedam

Denkt u erover na om uw groepenkast in Schiedam te laten vervangen of uitbreiden? Wellicht heeft u een gedateerd exemplaar of heeft u kortgeleden nieuwe elektrische apparatuur aangeschaft. Beide zijn een goede reden om uw groepenkast aan te pakken.

En daar kunnen de elektriciens van Nastronic u bij helpen. Wil je meer informatie? Bel dan naar 010 600 1174 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan zorgen wij voor een perfecte werkende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Schiedam?

Bij het overwegen van de vervanging van een groepenkast zijn veiligheid en gebruiksgemak de twee meest cruciale aspecten. Normaal gesproken heeft een groepenkast een levensduur van 15 tot 20 jaar. Heeft de groepenkast deze leeftijd al bereikt dan kunnen er onveilige situaties ontstaan en is de kans op ongemakken groter.

Aardlekschakelaars weigeren soms dienst en schakelaars kunnen bijvoorbeeld inbranden. Dat kan voor brandgevaar en levensgevaarlijke situaties zorgen. Dat is echter niet het enige.

Het gebruik van steeds meer en sterker elektrische apparaten kan leiden tot overbelasting van een oude groepenkast. Indien meerdere apparaten tegelijkertijd worden gebruikt en behoren tot dezelfde groep, kan dit overbelasting veroorzaken. Dit kan ervoor zorgen dat de stoppen doorslaan.

Voor het uitbreiden of aanpassen van de groepenkast, bent u bij Nastronic aan het juiste adres.
Hulp nodig met uw groepenkast? Nastronic helpt!

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Schiedam?

Bij overbelasting van de groepenkast is het niet altijd nodig om deze volledig te vervangen. Vaak is het ook mogelijk om de huidige groepenkast uit te breiden. Als dat het geval is, voegen we een of meerdere groepen toe.

Met deze wijziging wordt de stroom evenredig verdeeld over de verschillende groepen. En als u een grootverbruiker als een jacuzzi of sauna koopt kunnen we hiervoor een aparte groep aanleggen. Hetzelfde doen we wanneer u graag wilt overstappen op elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Alle panden en woningen hebben een groepenkast. Dit is waar de stroom het huis binnenkomt en vervolgens via diverse groepen over het pand wordt verdeeld. Iedere groep voorziet dus een specifiek gedeelte van de woning van stroom.

Als er verscheidene apparaten van dezelfde groep op een gelijktijdig moment worden ingeschakeld kan er overbelasting optreden. Zodra er kortsluiting of overbelasting optreed bij een specifieke groep klapt de groepstop uit. Of als deze weigert, de aardlekschakelaar. Het doet dus eigenlijk dienst als veiligheidssysteem zodat er niets ergs gebeurd bij overbelasting.

Contact met Nastronic voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Schiedam

Wilt u het risico op een gevaarlijke situatie terugdringen door een verouderde groepenkast te laten vervangen? Heeft u interesse in het verbeteren van het gebruiksgemak van uw elektrische apparaten door de groepenkast uit te breiden? Daarvoor kunt u Nastronic inschakelen in Schiedam. Bel 010 600 1174 of doe een offerteaanvraag via het contactformulier.

Nastronic staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1174

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.