Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Groepenkast uitbreiden Schiedam

Denkt u aan het toevoegen van een extra stroomgroep vanwege het gebruik van zware apparatuur of een verstoorde verdeling? Er zijn genoeg motieven om de groepenkast te laten aanpassen. Bij Nastronic wordt de uitbreiding van uw groepenkast in Schiedam snel, voordelig en deskundig afgehandeld; de expert die u zoekt.

Extra groepen aanleggen Schiedam

Indien u van plan bent om extra zware apparatuur, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, aan te sluiten, kan dit een extra druk leggen op uw stroomgroepen. Om kortsluiting en overbelasting te voorkomen, kan het soms vereist zijn om een extra groep aan te leggen in deze omstandigheden. Bij het gebruik van zonnepanelen is het belangrijk om een extra stroomgroep te hebben.

In Schiedam kan het nuttig zijn om een extra groep aan te leggen als onderdeel van het verbeteren of aanpassen van uw woning. Besef goed dat er maximaal vier groepen onder een aardlekschakelaar mogen vallen. Een extra karwei kan ook het plaatsen van een aardlekschakelaar omvatten.

Wenst u extra stroomvoorzieningen of deskundig advies in te winnen hierover? Dan bent u bij Nastronic aan het juiste adres! Onze bekwame elektriciens zijn volledig op de hoogte van groepenkasten en zullen u voorzien van de juiste assistentie en begeleiding.

Heeft u vragen over de beschikbare mogelijkheden, de noodzaak en de investering? Laat het ons weten en neem contact op met Nastronic. Voor het achterlaten van een bericht via het contactformulier op de website, kunt u ons bereiken. Een van onze teamleden zal spoedig reageren op uw aanvraag. Als u liever telefonisch contact wilt opnemen, bel dan naar 010 600 1174 voor directe assistentie.

Voor het uitbreiden of aanpassen van de groepenkast, bent u bij Nastronic aan het juiste adres.
Hulp nodig met uw groepenkast? Nastronic helpt!

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn tal van redenen waarom het uitbreiden van de groepenkast in Schiedam een waardevolle toevoeging kan zijn. Als u momenteel elektrisch kookt en denkt aan het aansluiten van een Amerikaanse koelkast, kan dat invloed hebben op uw groepenkast. Het kan zijn dat de huidige keukengroep niet meer alle keukenapparatuur van elektriciteit voorziet.

Een extra groep toevoegen aan uw groepenkast kan nodig zijn vanwege het intensieve stroomverbruik in uw huis. Een veelvoorkomend voorbeeld is het gelijktijdig gebruik van een televisiescherm, een muziekinstallatie en verscheidene (spel)computers op dezelfde stroomgroep. De groepenkast uitbreiden bij veel stroomverbruik kan de spanning op uw stroomnetwerk verminderen en voor verlichting zorgen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Afhankelijk van uw verbruik en de huidige groepenindeling, bepaalt u het juiste aantal stroomgroepen dat nodig is in uw woning. In veel woningen is er een stroomgroep geïnstalleerd die bepaalde ruimtes van stroom voorziet. Bij moderne huizen met tal van zware apparatuur zult u al snel problemen opmerken, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Het is niet makkelijk om van tevoren te bepalen hoeveel groepen ideaal zijn voor uw woning. De grootte van uw gezin is doorgaans een essentiële factor bij het vaststellen van het aantal benodigde stroomcircuits. Een groot huishouden zal op meerdere posities in de woning snel meerdere apparaten tegelijk inzetten.

Onze deskundige monteurs zijn er om u te adviseren en te assisteren bij het bepalen van het juiste aantal groepen. Laat ons u ondersteunen bij het slim verdelen van stroomgroepen op basis van uw verbruikspatroon. Zo weet u zeker dat u gebruik kunt maken van uw elektra zonder onwelkome onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Nastronic

Een professionele elektricien kan u helpen bij alle elektra werkzaamheden die nodig zijn. Met een specialist die ervaring en deskundigheid combineert, bent u verzekerd van veilige installatie en een probleemloze werking. Zo’n vakkundige en deskundige monteur heeft u gevonden met Nastronic.

Als u wilt dat uw groepenkast in Schiedam op de juiste manier wordt uitgebreid, kunnen wij u daarmee van dienst zijn. Bij Nastronic zijn onze monteurs snel beschikbaar om uw wensen serieus te nemen en direct actie te ondernemen. Het is eenvoudig om ons in te schakelen: bel naar 010 600 1174 of vul het contactformulier op de website in.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Wellicht bent u van plan om erg zware elektronische installaties te laten inbouwen in uw woning. U kunt ook denken aan een inductiekookplaat, een sauna die voor uzelf is of een laadpunt voor uw elektrische auto. Deze machines zijn veel zwaarder dan standaard apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Wanneer u deze apparaten installeert, is het niet afdoende om slechts een extra groep aan te sluiten in de groepenkast. Apparaten zoals een inductie kookplaat van hoge kwaliteit werkt op zogeheten ‘krachtstroom’. Indien u deze apparatuur wilt aanleggen, helpen wij u graag met het realiseren van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Is het verstandig om de groepenkast uit te breiden met extra groepen?

Wanneer er meer stroom nodig is in uw huishouden, is het mogelijk om extra groepen te laten installeren. Er zijn momenten waarop het beter is om de groepenkast volledig te vervangen.

Heb je de capaciteit om zelf een extra groep te installeren?

Als je niet weet waar je mee bezig bent, kan het werken met elektriciteit gevaarlijk zijn. Het is echt niet aan te raden vanuit veiligheidsperspectief in uw woning.

Hoeveel groepen mogen maximaal in de groepenkast gemonteerd worden?

Een groepenkast mag maximaal 12 groepen bevatten. Het is mogelijk om maximaal 4 groepen per hoofdschakelaar in de groepenkast te monteren.

Kunt u een overzicht geven van zware elektrische apparaten?

Voor de beste prestaties koppelt u zware elektronische apparatuur aan aparte groepen. Overweeg de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger of een oven.


Nastronic staat voor u klaar in Schiedam
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1174

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.