Teamfoto K.A. Techniek
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging 's-Gravenhage

Hoe u uw huis duurzamer kunt maken

Redactie schiedamelektricien.nl, 26 juni 2024
Bent u op zoek naar een elektricien? In Schiedam en de omliggende regio kunt u vertrouwen op K.A. Techniek

Er zijn vele manieren om uw huis duurzamer te maken, zowel met kleine als grote veranderingen. Er zijn verschillende opties voor het verduurzamen van je huis waar de elektricien u bij kan helpen. U kunt overwegen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te plaatsen.

Welke mogelijkheden heeft u om uw huis te verduurzamen?

Gaat u binnenkort uw huis renoveren of merkt u dat uw verlichting aan vernieuwing toe is?Wacht niet langer en maak uw huis groener door de verlichting aan te passen. Verander uw huis in een duurzame woning door overal Led-verlichting te laten plaatsen.

Het installeren van Led-verlichting kan uw energieverbruik aanzienlijk beperken tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te besparen op uw energiekosten, wat voor alle huishoudens voordelig is. Bovendien hebben Led-lampen een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken: de toekomst van duurzaam wonen!

Het is mogelijk om in uw huis elektrisch te koken, maar dit kan wel enige aanpassingen vereisen. Zoals bijvoorbeeld in de meterkast of aan de toevoer van stroom. Het is belangrijk dat de meterkast voldoende stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Als u deze aanpassing niet maakt, kan het gebeuren dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is, waardoor de stroom uitvalt. Om problemen te voorkomen, is het raadzaam om een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. Het koken met elektriciteit resulteert in bijna geen verlies van elektriciteit, terwijl dit wel het geval is bij koken op gas.

De voordelen van zonnepanelen voor uw duurzame huis

Als u uw huis wilt verduurzamen, is het plaatsen van zonnepanelen op het dak een slimme keuze. Voor duurzame aanpassingen aan uw huis kunt u denken aan het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Controleer voordat u zonnepanelen op het dak plaatst of het dak voldoende draagkracht heeft en in goede staat verkeert.

Om uw woning duurzaam te maken, heeft u gemiddeld 15 zonnepanelen nodig, maar het exacte aantal kan variëren afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Binnen een tijdsbestek van 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen meestal terugverdiend. Het is belangrijk om te beseffen dat de zonnepanelen onderhoud nodig hebben om optimaal zonnestralen te kunnen opvangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1174 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over K.A. Techniek

Als specialist in elektrotechniek leveren wij al onze diensten met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Onze toewijding aan nauwkeurigheid en vakmanschap zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hanteren transparantie in onze prijzen, die vast en duidelijk zijn. Bij elk project denken wij proactief met u mee om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen. Kies voor een betrouwbare partner die uw technische behoeften begrijpt en oplossingen levert die standhouden.