Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Schiedam, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam
Hoe u uw huis duurzamer kunt maken Redactie, 26 juni 2024
Bent u op zoek naar een elektricien? In Schiedam en de omliggende regio kunt u vertrouwen op Nastronic

Er zijn vele manieren om uw huis duurzamer te maken, zowel met kleine als grote veranderingen. Er zijn verschillende opties voor het verduurzamen van je huis waar de elektricien u bij kan helpen. U kunt overwegen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te plaatsen.

Welke mogelijkheden heeft u om uw huis te verduurzamen?

Gaat u binnenkort uw huis renoveren of merkt u dat uw verlichting aan vernieuwing toe is?Wacht niet langer en maak uw huis groener door de verlichting aan te passen. Verander uw huis in een duurzame woning door overal Led-verlichting te laten plaatsen.

Het installeren van Led-verlichting kan uw energieverbruik aanzienlijk beperken tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te besparen op uw energiekosten, wat voor alle huishoudens voordelig is. Bovendien hebben Led-lampen een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken: de toekomst van duurzaam wonen!

Het is mogelijk om in uw huis elektrisch te koken, maar dit kan wel enige aanpassingen vereisen. Zoals bijvoorbeeld in de meterkast of aan de toevoer van stroom. Het is belangrijk dat de meterkast voldoende stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Als u deze aanpassing niet maakt, kan het gebeuren dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is, waardoor de stroom uitvalt. Om problemen te voorkomen, is het raadzaam om een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. Het koken met elektriciteit resulteert in bijna geen verlies van elektriciteit, terwijl dit wel het geval is bij koken op gas.

De voordelen van zonnepanelen voor uw duurzame huis

Als u uw huis wilt verduurzamen, is het plaatsen van zonnepanelen op het dak een slimme keuze. Voor duurzame aanpassingen aan uw huis kunt u denken aan het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Controleer voordat u zonnepanelen op het dak plaatst of het dak voldoende draagkracht heeft en in goede staat verkeert.

Om uw woning duurzaam te maken, heeft u gemiddeld 15 zonnepanelen nodig, maar het exacte aantal kan variëren afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Binnen een tijdsbestek van 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen meestal terugverdiend. Het is belangrijk om te beseffen dat de zonnepanelen onderhoud nodig hebben om optimaal zonnestralen te kunnen opvangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1174

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.