085 - 106 12 31

Elektricien nodig in Schiedam?

Tuinverlichting aanleggen voor een sfeervolle tuin

Op een warme zomeravond is het heerlijk om nog even buiten te zitten met vrienden. Sfeervolle tuinverlichting kan uw avond nog net dat beetje extra geven. U kunt natuurlijk ook tuinverlichting laten aanleggen om beter te zien waar u loopt.

Er zijn veel verschillende soorten tuinverlichting verkrijgbaar. Wat denkt u van LED verlichting of solar verlichting? Ook zijn er staande lampen, wandlampen, sensorlampen, hanglampen et cetera verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een stijlvolle, strakke uitvoering of wellicht een lamp die meer in het groene van uw tuin opgaat.

Als u tuinverlichting wilt aanleggen, bedenk dan waar de verlichting moet komen. Bij een staande lamp dient u bijvoorbeeld goed te kijken hoe hoog deze komt. U wilt natuurlijk niet steeds in de lamp kijken. Hanglampen kunnen het beste onder een overkapping worden opgehangen. Dit heeft te maken met de weersomstandigheden. Er mag dan in de meeste gevallen geen water in de lamp komen.

De weersomstandigheden zijn bij het aanleggen van tuinverlichting altijd een punt waar rekening mee moet worden gehouden. Onze vakmannen hebben ervaring en weten dus welk type tuinverlichting geschikt is voor welke plek in uw tuin.

Bel een vakman voor uw tuinverlichting

Viking Elektra kan u raad geven met betrekking tot de plaats waar de tuinverlichting het beste kan hangen. Ook de kwaliteit van de tuinverlichting is belangrijk. We leveren producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Onze specialisten helpen u ook de tuinverlichting aan te leggen. Zo weet u zeker dat dit op een veilige en professionele manier gebeurt. We zijn te bereiken via 085 - 106 12 31 en via het contactformulier.

 
 

Werkgebied

Schiedam, Purmerend, IJmuiden, Den Helder, Hoorn, Zaandam, Alkmaar, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse en omgeving.

Waarom kiest u voor Viking Elektra?

  • Installatie, reparatie en vervanging
  • 24-uurs spoedservice
  • 90% van de storingen binnen een uur verholpen
  • Ook installatie van datanetwerken

Maak een afspraak

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 31.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• 24-uurs spoedservice
• Hulp bij stroomstoringen
• Aanleg van elektriciteit
• Uitbreiden groepenkast
• Krachtstroom
• Verlichting aansluiten
• Aarding van elektronica

Werkgebied

Schiedam, Purmerend, IJmuiden, Den Helder, Hoorn, Zaandam, Alkmaar, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse en omgeving.

Hoofdvestiging